Lunds kommuns Personalbonus

Grattis till alla ni som fått Lunds kommuns personalbonus för 2021.  Vi på Webberöds E-handel har utsetts till leverantör av personalbonusen och du kan använda den vid köp hos oss. 

Köpa spel från oss? Hur gör man? Ni  tittar igenom vårt spelsortiment här och beställer sedan via mail info@webberods.se eller via FB Messenger Webberöds E-handel, Webberöds E-Handel | Facebook

Ni kan inte beställa direkt via webbshopen, det beror på att den tekniska lösningen för presentkorten är tyvärr inte gjord för att kunna implementeras med en webbshop. Men beställ via mail eller messenger och ange ert presentkortsnummer. Vi bekräftar ert köp hos oss, och tar betalt från ert presentkort.

Kostnad för frakt kommer att ingå i köpet och dras från presentkortet, men du har möjlighet att exkludera denna kostnad genom att hämta vid vår lagerbutik i Veberöd efter överenskommelse.

Enligt Lunds kommuns regler, så går presentkortet inte att lösa in mot kontanter. 

Vid ev retur kommer beloppet att återinföras på presentkortet. Den administrationen påbörjas av oss och slutförs av Lunds kommun.

Det kommer att ta ett antal dagar innan du ser det återinförda beloppet på kortet. 

Senaste beställningsdag för att använda ditt presentkort är den 30/6 2022, för att vi ska hinna göra avslut med Lunds kommun.”