HIVE Pocket
search
  • HIVE Pocket
  • HIVE Pocket
  • HIVE Pocket

HIVE Pocket

179,00 kr
Inkl. moms

Klassiska strategiska 2-personsspelet HIVE i Pocket-utgåva.

Kvantitet
Slut i Lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

HIVE Pocket är varianten av HIVE för dig som alltid vill ha plats till ditt favoritspel. Spelet spelas på exakt samma sätt som alla HIVE spel men denna utgåva har mindre briskor till storleken och innehåller två extra insektsbrickor, Mosquiton och LadyBug. Spelet spelas med brickorna som är insekter. Dessa spelas ut och bildar spelplanen. När fler och fler bitar läggs till blir spelet ett slagsmål för att se vem som kan vara den första som fångar motspelarens Drottningbi.

Soldatmyra
n håller kontroll över utsidan av bikupan, medan skalbaggarna klättrar upp för att dominera toppen. Spindlar rör sig in i hållpositioner som gräshoppan hoppar över in för avgörande stöten mot drottningen. Att hålla ett öga på bikupan och sin drottning och det andra på din motståndares reserver håller spänningen på hög nivå. Ett felaktigt drag kan medföra att din Drottning omringas och blir snabbt uppslukad.... spel över!

Extra brickorna i HIVE Pocket Mosquito och LadyBug tillför nya rörelsemönster för dina brickor och adderar en ny nivå av taktik

HIVE innehåller:

  • 26 st brickor med insekter. Brickorna i Carbon är helt svarta eller vita
  • Illustrerat regelhäfte på engelska
  • Blixtlåspåse

Brickorna i HIVE är hexagoner med måttet 24 mm kant till kant

203

Du kanske också gillar