0 - 9 (NMBR 9) Nordisk utgåva
search
  • 0 - 9 (NMBR 9) Nordisk utgåva
  • 0 - 9 (NMBR 9) Nordisk utgåva

0 - 9 (NMBR 9) Nordisk utgåva

189,00 kr
Inkl. moms

Spelet där du ska lägga sifferbrickor, smart och taktiskt. Ju högre desto bättre

Kvantitet
Slut i Lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Siffror är inte värde någonting i NMBR 9 såvida de inte ligger ovan på en annan siffra.

Spelet innehåller tjugo kort numrerade 0-9, i två uppsättningar och åttio spelbrickor numrerade 0-9; Varje spelbricka består av kvadrater i något arrangemang. Efter att ha blandat högen med kort, dra och avslöja det första kortet för alla spelare. Varje spelare tar en spelbricka som matchar kortet och placerar den på bordet framför sig. Med varje nytt kort som dras efter det tar varje spelare lämplig spelbricka och lägger sedan den till de nrickor som de redan har i spel, där varje spelare bygger sitt eget arrangemang av brickor.

En ny bricka som läggs ut måste röra minst en annan bricka på samma nivå längs en sida av en kvadrat. Brickan kan också placeras ovanpå två eller flera andra brickor så länge ingen del av den nya brickan hänger ut över brickorna under den. Nya brickor som placeras på detta sätt på samma nivå måste röra minst en annan bricka medan de också täcker delar av minst två brickor och inte hänger ut över ett tomrum.

När alla kort ar dragna ur högen är spelet slut och poängen skall räknas fram. En bricka som ligger på spelytan (nivå Noll) ger noll poäng. En bricka på nästa nivå ger så många poäng som det står på brickan. En bricka på andra nivå ger 2 gånger brickans siffra i pong och så vidare uppåt. Spelaren med mest poäng är som vanligt vinnaren.

NMBR 9 är ett spel för 2 till 4 spelare och innehåller följande:

  • 20 st kort med siffror på
  • 80 st spelbrickor
  • Regelhäfte på Svenska, Danska, Norska och Finska
LPF1377