Trails of Tucana
search
  • Trails of Tucana
  • Trails of Tucana

Trails of Tucana

235,00 kr
Inkl. moms

Bygg det smartaste väg-nätverket över ön, koppla ihop byarna och nå alla speciella platser, roll and write spel fast med kort i stället för tärningar.

Kvantitet
I Lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

I spelet Trails of Tucana ska spelarna bygga vägar på en ö. Det finns faktiskt två öar man kan spela på, en mindre Isla Petit och en större Isla Grande. Vägarna bygger man genom att dra streck mellan två rutor vilka har en terrängtyp. Vilka terrängtyper(Rutor) man får koppla ihop avgörs av kort som dras fram slumpmässigt, två åt gången.

Spelplanen, eller ön har ett antal byar runt ytterkanten. Dessa får bokstäver även etta på ett slumpmässigt sätt när spelet börjar. En fin mekanik gör att ingen spelare  (upp till 8) har samma konfiguration av bynamn. Allt för att man inte ska kunna kopiera varandra och alltid ha nya utmaningar.

Poäng får man genom att koppla ihop byar med samma namn, A till A och så vidare. Den som lyckas med en sådan koppling först, får en liten bonus, men alla som lyckas får poäng vid slutgiltiga sammanräkningen. Det andra sättet att skaffa poäng är att försöka koppla ihop ett antal symboler på ön med en by. det finns två symboler av varje typ, och man får mer poäng ju fler man tar.

Spelet spelas i 2 rundor på den lilla ön och 3 rundor på den stora. Och man kan vara upp till 8 spelare.

Med spelet följer regler, ett block med dubbelsidiga kartor

6 blyertspennor

Regelhäfte på svenska

7 objekt