• På rea!
search

RailRoad Ink, Blazing red edition, nordisk utgåva

225,00 kr
Inkl. moms

RailRoad Ink, ett Roll&Write spel där du med tärningarna bygger det bästa järnvägsnätet. Blazing red edition i nordisk utgåva.

Kvantitet
I Lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Roll & Write är ju spel där alla använder samma tärningara för att bygga eller skapa något. I dessa spel får alla spelarna varsin identisk spelplan. Spelaren vars tur det är rullar tärningarna. Tärningarna har olika bilder på sina sidor, som visar tågspår, förgreningar, övergång från tåg till väg med flera. Alla spelarna ska nu använda det som tärningarna visar för att dra tåg och väglinjer på sin spelplan. Utmaningen är att få linjerna att hänga i hop, gå mellan olika ingångs-/utgångspunkter på spelplanen (så att ingen linje är oavslutad). Alla spelare har ett antal fri-symboler de kan använda under spelet, om de behövs. När tärningarna har slagits 7 gånger (rundor) så är spelet slut. Då räknas poängen ihop för respektive spelare och poäng ges för t, ex längsta väg eller järnväg, hur många rutor på spelplanens mitt har man lyckats täcka med räls eller väg och flera olika poängmål. Minus får man för icke avslutade linjer.

Om detta inte är utmanande nog ingår expansionerna lava och meteor, som adderar ytterligare 4 tärningar, då linjerna gör över floder eller över sjöar.

Spelet är för 1 -6 spelare och innehåller:

  • 4st tärningar med väg och eller järnväg
  • 2 st lava-tärningar
  • 2st meteor-tärningar
  • 6 st spelplaner
  • 6 st filtpennor med sudd
  • regelbok på de nordiska språken    
LUMRR1002
4 objekt

Du kanske också gillar