search

EXIT + Pussel, The deserted Lighthouse

265,00 kr
Inkl. moms

Senaste EXIT spelet, nu med pussel som en del av lösningen

Kvantitet
Slut i Lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Kan du lägga pusslen, lösa gåtorna och tända fyren innan fartyget kraschar på klipporna?

Du tar dig fram längs den mörka, steniga kusten och söker skydd från den rasande stormen. Dränkt intill benet ser du upp för att se en strålande ljusstråle tränga igenom skyarna av regn. En fyr! Men plötsligt och oförklarligt slocknar ljuset. Du tittar ut i vattnet och ser ett skepp. Det är på väg rakt mot klipporna! Du inser att det är upp till dig att springa till toppen av fyren och slå på den igen innan fartyget kraschar på klipporna! Men många förbryllande hinder står i din väg.

I det här EXIT-spelet finns gåtor inom gåtor, gömda i fyra pussel. Liksom andra EXIT-titlar har The Deserted Lighthouse inget spelbräde, men detta EXIT har inga kort med gåtor. Istället finns det fyra pussel som du hittar och lägger, ett i taget. Varje färdigt pussel avslöjar en plats som innehåller fler gåtor att dechiffrera.

I början av spelet är allt du har tillgängligt en avkodningsskiva och den första uppsättningen pusselbitar. Under loppet av spelet hittar du konstiga föremål som måste användas för att lösa gåtorna i pusslen. Spelet slutar när du har löst den sista gåten och tänt fyrens fyr och sparar fartyget från att sjunka.

Svårighetsnivå: 4 av 5 

KOS1591