search

Ticket To Ride Japan/Italy, Expansion Nr 7

399,00 kr
Inkl. moms

Expansion nr 7 till Ticket to ride. Denna expansion tar oss till Japan och Italien.

Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

I denna den 7:e kart-expansionen till Ticket to Ride får ni två nya kartor, Japan och Italien. Båda med nya regler som berikar grundspelet.

Zooma över Japan i ett "Bullet-train" eller Shinkansen. Beundra Mount Fuji genom dimman eller ta Tokyos tunnelbana till din slutdestination. På den här kartan står du inför ett dilemma mellan att investera i Bullet Train-nätverket, rutter som kan användas av alla spelare för att slutföra destinationsbiljetter, eller att fokusera på dina individuella spår. Väg dina alternativ noggrant eftersom de spelare som bidrar mest till detta delade projekt kommer att belönas med en större bonus...och spelare som inte bygger några Bullet Trains kommer att drabbas av konsekvenserna!

Denna Ticket to Ride©-expansion inkluderar även Italien-kartan som är fokuserad på regionerna i detta land och på en helt ny typ av färjerutt. Anslut städer från alla regioner i samma nätverk för att få extra poäng. 

Japan / Italien expansionen är gjord för 2-5 spelare. 

Observera att denna expansion inte är ett fristående spel utan kräver någon av Grundspelen, t, ex Ticket To Ride Europa.

I spelet medföljer:

  • 1st spelbräde med karta över Japan på ena sidan och Italien på andra
  • Nya linjekort
  • 16 st Bullet-train vagnar med tillhörande markörer
  • 10 st färjor (Italien)

DOW720132
1 Produkt

Du kanske också gillar