search

Undaunted Reinforcements

399,00 kr
Inkl. moms

Undaunted ReInforcements, en expansion till de tidigare Undaunted spelen. Denna expansion tillför möjligheten att spela solo eller 4 spelare.

Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

I Nordafrika är Long Range Desert Group en nagel i sidorna av de italienska styrkorna, som avbryter viktiga kommunikationslinjer och slår till mot strategiska mål som sträcker sig långt och brett. I Normandie står USA:s styrkor mot en tysk motattack, fast beslutna att behålla sitt fotfäste i regionen. Striderna är intensiva och resultatet hänger på en knivsegg. Med allt på spel behöver du desperat förstärkning!

Undaunted: Reinforcements är en modulär expansion som introducerar en rad nya regler, scenarier och enheter. Släpp lös kraften hos de tyska och amerikanska stridsvagnarna och se hur dina nya truppalternativ klarar sig mot dem i Undaunted: Normandy, eller använd minor, attackflygplan och andra nya enheter när du försöker övertrumfa din motståndare i Undaunted: North Africa. Oavsett om du bara har det ena eller det andra, kommer du att kunna spela Undaunted för första gången i ett fyraspelarläge, eller testa din förmåga i ett sololäge av Dávid Turczi och David Digby.

För att spela denna expansion behöver du en av de tidigare utgivna Undaunted spelen. Normandy eller North Africa.

I Undaunted ReInforcements får ni med:

  • 59 st kort
  • 150 st större kort
  • 32 st enhets-brickor
  • 2 st kampanjböcker, på engelska

OSG47300
1 Produkt