• På rea!
search

Caverna, the cave farmers

815,00 kr
Inkl. moms

Detta stora spel av skaparen Uwe Rosenberg, gör dig till ledaren av en klan dvärgar som bor i en grotta. Uppgiften för dig är att olda, gräva coh utveckla klanen och dess nöjlighet att växa.

Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Caverna: The Cave Farmers är ett spel för arbetarplacering (Worker placement) i grunden, med fokus på jordbruk. I spelet är du den skäggiga ledaren för en liten dvärgfamilj som bor i en liten grotta i bergen. Du börjar spelet med en bonde och hans maka, och varje medlem av bondefamiljen representerar en åtgärd som spelaren kan ta varje tur. Tillsammans odlar ni skogen framför er grotta och gräver djupare ner i berget. Du inreder grottorna som bostäder för din avkomma samt arbetsplatser för små företag.

Det är upp till dig hur mycket malm du vill bryta. Du kommer att behöva den för att smida vapen som gör att du kan åka på expeditioner för att få bonusföremål och handlingar. När du gräver genom berget kan du stöta på vattenkällor och hitta malm- och rubingruvor som hjälper dig att öka din rikedom. Precis framför din grotta kan du öka din rikedom ytterligare med jordbruk: Du kan hugga ner skogen för att så åkrar och hägna in betesmarker för att hålla dina djur. Du kan också utöka din familj samtidigt som du driver din ständigt växande gård. I slutändan vinner spelaren med den mest effektivt utvecklade spelplan.

Spelet innehåller ett sololäge, vilket ger dig möjligheten att bekanta dig med de 48 olika rumsplattorna som finns tillgängliga för att inreda dina grottor.

Caverna är ett sort spel för upp till 7 spelare som innehåller många komponenter.

  • 300+ st träpjäser, djur, dvärgar, resurser
  • 60 st pjäser i plast för ädelstenar, malm mm
  • 16 st spel-bräden
  • 400+ st brickor i kartong
  • 30 st kort
  • Regelhäfte och appendix på Engelska

MGI3501
2 objekt