search

Chronicles of Chrime

299,00 kr
Inkl. moms

Chronicles of Crime är ett samarbetsspel för brottsutredning, som blandar en app, ett brädspel och en touch av Virtual Reality.

Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

I Chronicles of Crime kommer spelarna  kunna spela många olika scenarier och lösa många olika brott med hjälp av spelbrädebräda, platser, karaktärer och föremål.

Spelare startar appen, väljer scenariot de vill spela och följer historien. Målet är att fånga mördaren i det aktuella fallet på kortast möjliga tid.

Med hjälp av Scan&Play-tekniken har varje komponent (platser, karaktärer, föremål, etc.) en unik QR-kod, som, beroende på valt scenario, aktiverar och utlöser olika ledtrådar och berättelser. Det betyder att spelare kommer att kunna få nya berättelser efter att spelet har släppts helt enkelt genom att ladda ner appens uppdateringar, utan någon frakt av nya fysiska komponenter inblandade.

Spelet kommer med 1 handledning och 5 scenarier, men fler kan laddas ner direkt i appen! Varje session tar cirka 1h till 1h30 minuter och många scenarier är kopplade till varandra för att berätta en mycket större historia.

Chronicles of crime kan även spelas med VR, detta kräver VR glasögon (följer inte med) följ sedan instruktioner i appen.

LDG5962
1 Produkt