search

FAUNA

449,00 kr
Inkl. moms

Det djuriskt spännande kunskapsspelet

Kvantitet
Sista produkten i lager

 

Säkerhetspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Leveranspolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

 

Returpolicy (redigera den med modulen Customer reassurance)

Visste du att en giraff kan bli mer än 5 meter hög och att en pantanalkajman väger bara 60 kilo? Vet du hur lång svans en isbjörn har eller var pumpagrodan bor?

I Fauna behöver du inte kunna svaren, utan bara våga göra en kvalificerad gissning. Blev det fullträff? Fantastiskt! Kom du nära? Det är också bra, för då får du också poäng. Ju mer du spelar, desto bättre blir du.

I Fauna får du slå vad om poäng, men var inte kaxig, för den som gapar efter mycket..

360 djur på stora kort väntar på spelarna i Fauna. Varje runda presenterar sig ett enskilt djur med namn och bild. De 2-6 spelarna försöker gissa djurets vikt, längd, höjd, svanslängd och - viktigast av allt - i vilka områden djuret lever på jorden.  Ett område på den stora kartan eller en sektor på vågen som redan är upptagen av en spel-pjäs kan inte väljas en andra gång. När ingen spelare vill sätta en ny token slutar omgången och utdelning av poängen sker. Pjäser på rätt plats får poäng för motsvarande spelare, även pjäser i direkt anslutning (grannar) till rätt utrymmen får poäng. Pjäser som inte ger poäng är tillfälligt ute ur spelet - så risken bör övervägas noggrant. Nästa omgång - nästa djur - startspelare byts. Den första spelaren som når en viss totalpoäng vinner (normalt efter 8-12 djur).

Spelet är för 2 till 6 spelare och innehåller:

  • 180st dubbelsidiga djurkort
  • 42st gissnings-kuber
  • 30st kontroll-kuber
  • 1st spelplan
  • Regler på Svenska
  • Häfte med information om alla 360 djur
LPFI716
2 objekt